Missing DeviceVar list in RemoteScreenSender's Command

Home Forums V-Control General Missing DeviceVar list in RemoteScreenSender's Command

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #1983
    josephM
    Participant

    Hello,

    I may have noticed an issue on the command “SendDeviceVar” of “RemoteScreenSender”, when I want to choose a variable of my devide, there’s nothing. For example, if I want to recover a message received in UDP with the device “I/O Generic” and treat the result I can’t.
    I put a picture in attachment if my explanation are bad.

    Thanks in advance

    Joseph

    Attachments:
    #1985
    Dierk
    Participant

    Hi Joseph,

    For the RemoteScreenSender, first run the command “RefreshDevices”. This will populate a list of available devices in the combo box for the command “RefreshDeviceVar”. Then select “RefreshDeviceVars”, select the device of which you want to use the device variables and run the command (switch to run Mode to do that).

    Finally select “SendDeviceVar”. Now the Device you used in “RefreshDeviceVars” is preselected. Choose the DeviceVariable you want to send in the “DeviceVar” combo box.

    This is also explained here:
    https://v-control.com/wiki/doku.php/v-control_designer#sending_device_variables

    #1986
    josephM
    Participant

    Hi Dierk,

    Indeed, it’s working. Thank you for the quick answer.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Scroll to top